Adıyaman Belediyesi 3. Çevre Yolu'nda trafik güvenliğini artırıyor
Adıyaman Belediyesi, şehir içi trafik akışını ve güvenliğini artırmak amacıyla 3. Çevre Yolu'nda kapsamlı yol çizgisi ve uyarı tabelası çalışmalarını tamamladı.
Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, asfalt ve refüj yenileme işlemlerinin ardından 6 bin 500 metre uzunluğundaki 3. Çevre Yolu’nda yatay ve dikey işaretleme çalışmalarını gerçekleştirdi. Yaya geçitleri, şerit ayrımları ve sürücü yönlendirme tabelalarıyla trafik daha düzenli ve güvenli hale getirildi.
Başkan Tutdere: “Can Güvenliği Her Zaman Önceliğimiz”
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Şehir içi ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için tüm ekiplerimizle yoğun şekilde çalışıyoruz. 3. Çevre Yolu’nda yapılan yenileme ile trafik akışını düzenliyor, vatandaşlarımızın can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Adıyaman için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme




