• Haberler
  • Güncel
  • Adıyaman Belediyesi inşaat tozuna karşı sulama çalışmalarını hızlandırdı

Adıyaman Belediyesi inşaat tozuna karşı sulama çalışmalarını hızlandırdı

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sümerevler Mahallesi Eski Besni Caddesi'nde deprem sonrası artan inşaat çalışmalarının neden olduğu tozlanmayı önlemek için cadde ve sokaklarda sulama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.

6 Şubat depremlerinin ardından vatandaşların yerinde dönüşüm kapsamında başlattıkları inşaat faaliyetleri, mahallelerde yoğun toz oluşumuna yol açıyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçen belediye, 3 araç ve ekiplerin koordineli çalışmasıyla bölgede kapsamlı bir temizlik yaptı.

Belediye ekipleri, sulama ve yol yıkama araçlarıyla cadde ve sokakları temizlerken, aynı zamanda çöp konteynerlerini de yıkayarak hijyenik bir ortam sağladı.

Adıyaman Belediyesi inşaat tozuna karşı sulama çalışmalarını hızlandırdı

TUTDERE: “HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM KALİTESİ İÇİN 7/24 SAHADAYIZ”

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, çalışmalara ilişkin açıklamasında, çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceğini belirterek, “Deprem sonrası hızlanan inşaat faaliyetleri nedeniyle mahallelerimizde toz ve kirlilik oluşuyor. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlarımızın sağlığı ve yaşam kalitesi için 7/24 görev başında. 3 aracımızla Sümerevler Mahallesi Eski Besni Caddesi’nde temizlik çalışması yaptık. Çalışmalarımız diğer mahallelerde de devam edecek.” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme