Adıyaman Besni'de İki Katlı Evde Yangın Paniği: Fırın Odunları Alevlere Teslim Oldu
Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Kurugöl Köyü'nde sabaha karşı meydana gelen yangın, mahallede büyük paniğe yol açtı
Abdurrahman Yıldırım’a ait iki katlı evde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevreye tehdit oluşturdu.
Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle evin alt katında bulunan fırına ait odunların bulunduğu alanda yangın çıktı. Alevler, odunların tutuşmasıyla hızla yayıldı ve fırının hemen üstünde yer alan eve sıçradı. Yangının büyümesi üzerine çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.
Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri, yoğun bir çalışma ile yangını kontrol altına aldı. Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde alevlerin, fırının yanındaki lokantaya ve çevredeki diğer yapılara sıçraması önlendi. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, fırın çevresindeki odunlar tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Soğutma çalışmalarının devam ettiği olay yerinde, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, yangının sebebini belirlemek için incelemelerini sürdürüyor.
Bakmadan Geçme





