Adıyaman'da 2026 Yılı Dördüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
Kamu yatırımlarının mevcut durumunun değerlendirilmesi, projelerin etkin şekilde yürütülmesi ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen 2026 Yılı Dördüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Adıyaman Valisi Abdullah Küçük'ün başkanlığında gerçekleştirildi.
Kamu yatırımlarının mevcut durumunun değerlendirilmesi, projelerin etkin şekilde yürütülmesi ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen 2026 Yılı Dördüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Adıyaman Valisi Abdullah Küçük’ün başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda, yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının bölge müdürleri ile temsilcileri tarafından ilimiz genelinde devam eden yatırımlar ve projelerin mevcut durumu hakkında sunumlar yapıldı. Planlanan çalışmaların da ele alındığı toplantıda, yatırımların etkin ve verimli şekilde yürütülmesi, karşılaşılan sorunların değerlendirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Vali Küçük; İlimizin kalkınmasına, ekonomik gelişimine ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılmasına katkı sunacak yatırımların ele alındığı toplantının, Adıyaman’ımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz dedi.
Bakmadan Geçme


