Adıyaman'da Bütçe yönetimi bölgesel toplantısı gerçekleştirildi
Adıyaman'da Halk eğitimi merkezleri ve olgunlaşma enstitülerinde görev yapan harcama yetkilileri ile bütçe iş ve işlemlerinden sorumlu personellere yönelik bölgesel bütçe yönetimi toplantısı düzenlendi.
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sedat Seçkin Bozkurt ve İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, halk eğitimi merkezleri ve olgunlaşma enstitülerinde görev yapan harcama yetkilileri ile bütçe iş ve işlemlerinden sorumlu personellere yönelik düzenlenen Bütçe Yönetimi Bölgesel Toplantısına katıldı.
Toplantıya Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya ve Şanlıurfa illerinden katılım sağlandı.
Perre Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, bütçe süreçlerinde etkinliğin artırılması ve işleyişin daha verimli hâle getirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Ali Tosun yaptığı açıklamada, İlimizin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür ederim dedi.
Bakmadan Geçme





