• Haberler
  • Güncel
  • Adıyaman'da hayvanları koruma kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Adıyaman'da hayvanları koruma kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Adıyaman'da Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında sahipsiz hayvanların toplatılması, korunması, bakımı ve rehabilitasyonu konularında alınacak önlemler ile yapılacak çalışmaların görüşüldüğü Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı Vali Dr. Osman Varol başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, Belediye Başkan Veki Ufuk Bayır, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Adıyaman'da hayvanları koruma kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıda sahipsiz hayvanların güvenli ve doğal bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için alınacak tedbirler görüşülerek şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi. 

Vali Varol yaptığı açıklamada; “Sokaklarımızı güvenli hale getirmek, sahipsiz hayvanların toplanması, rehabilitasyonu, barındırılması ve sahiplendirilmesi ile ilgili çalışmalarımızı en iyi şekilde hayata geçirmek için yerel yönetimlerimizle ve diğer tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Adıyaman'da hayvanları koruma kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Özel Haber

Bakmadan Geçme