- Haberler
- Adıyaman
- Adıyaman'da sağlıkta bir ilk daha: Biyonik kulak ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi
Adıyaman'da sağlıkta bir ilk daha: Biyonik kulak ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi
Adıyaman'da deprem sonrası bir ilk daha yaşandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma hastanesinde ilk yapılan Biyonik Kulak ameliyatı başarıyla gerçekleşti
Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.
Adıyaman’ın sağlık alanında her geçen gün ileriye gittiğini dile getiren TBMM Katip Üyesi ve Adıyaman Milletvekili Doç. İshak Şan; “Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 6 Şubat depremlerinin ardından sağlıkta modernizasyon sürecinde önemli bir başarıya imza attı.
Şehrimizde ilk kez gerçekleştirilen Biyonik Kulak ameliyatı, işitme engelli hastalar için umut ışığı oldu.
Bu değerli hizmetin hemşerilerimizle buluşması anlamında emeği geçen hocamız Dr. Emirhan Akyol ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tepe’ye ve ekibine teşekkür ediyorum. Adıyaman‘ımızı sağlık hizmetlerinde hep bir adım daha ileriye taşımak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.


