Adıyaman'ın köyüydü ama artık kimse yaşamıyor! İşte sular altında kalan o köy
Pek çok kişinin büyük bir merakla araştırdığı konulardan birisi de Adıyaman'da ki terk edilmiş köylere yönelik oldu.
Adıyaman'ın terk edilmiş köyleri araştırma konusu oldu. Birçok kişinin merakla araştırdığı konulardan birisi de Adıyaman'da ki terk edilmiş köy oldu. Özellikle de sular altında kalan ve yıllar içinde harabeye dönen o köy merak edildi.
Pek çok kişinin büyük bir merakla araştırdığı konulardan birisi de Adıyaman'da ki terk edilmiş köylere yönelik oldu. Arama motorları üzerinde ‘’Adıyaman'ın terk edilmiş köyü'' araştırması sonucu pek çok kişinin dikkatini çekti.
ADIYAMAN'IN TERK EDİLMİŞ KÖYÜ
Adıyaman'la ilgili merak edilen ve dikkat çeken konulardan birisi de Adıyaman'da terk edilmiş köylere ilişkin oldu. Adıyaman'ın o terk edilmiş köyü birçok kişi tarafından merak edildi. Peki Adıyaman'ın terk edilmiş köyü neresi?
Atatürk Barajının yapılmasının ardından arazileri sular altında kalan Kuyucak Köyüne bağlı Gotur Mezrası Adıyaman'ın terk edilmiş köyü olarak biliniyor. Buradaki köylüler Adıyaman'a taşınırken köydeki evler ise bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz hale geldi.
Bakmadan Geçme
