• Haberler
  • Adıyaman
  • AK Parti İl Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı

AK Parti İl Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Gürcan Çadır'ın katılımıyla İl Başkanlığı binasında Haftalık Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Ekrem Gürcan Çadır; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yaparak; hakkı savunmak, hakikati yüceltmek, milletimizin iradesine sahip çıkmak, güvenini korumak, geleceğin güçlü Türkiye ve Adıyaman'ını inşa etmek için çalışan teşkilatımızın her bir üyesine teşekkür ediyorum. Maziden aldığımız güç ve kudret, sizin gayretlerinizle geleceği kuşatıyor.

AK Parti İl Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Yüreklerinize dolan inanç ve gözlerinizden yansıyan şuur, tarihi sorumluluğumuzu layığıyla yapacağımıza ve müjdelerle sevineceğimiz yarınlara işaret ediyor. İnancımız, irademiz, adımlarımız sağlam. Hedefimiz belli. Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah” dedi. 

AK Parti İl Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Özel Haber

Bakmadan Geçme