• Haberler
  • Eğitim
  • Ali Tosun: 'Türk Kızılayı Adıyaman şubesine teşekkür ederiz'

Ali Tosun: 'Türk Kızılayı Adıyaman şubesine teşekkür ederiz'

İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun YKS Sınavı dolasıyla iki okul önünde kurulan Kızılay Mobil ikram aracını ziyaret ederek gönüllü ekibe çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Önemli sınav öncesi yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını ifade eden Adıyaman İl Milli Eğitim müdürü Ali Tosun; “Yükseköğretim Kurumları Sınavı günü öğrencilerimizin heyecanına ortak olan Türk Kızılayı Adıyaman Şubesi, mobil ikram aracıyla Altınşehir Anadolu Lisesi ve Bilgi Anadolu Lisesi önünde öğrencilerimize ve velilerimize çeşitli ikramlarda bulunarak bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadı. 

Ali Tosun: 'Türk Kızılayı Adıyaman şubesine teşekkür ederiz'

Sınav sabahında verdikleri kıymetli destek ve gösterdikleri örnek duyarlılık için Türk Kızılayı Adıyaman Şubesi’ne teşekkür ediyor, yürüttükleri tüm gönüllü faaliyetlerde başarılar diliyoruz.” Dedi. 

 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme