ATSO Heyetinden Başkan Duranay'a hayırlı olsun ziyareti
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu ve beraberindeki heyet Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına yeniden seçilen Ziya Duranay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu ve beraberindeki heyet Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığına yeniden seçilen Ziya Duranay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, ATSO Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu; “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrası yeniden başkanlığa seçilen Adıyaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ziya Duranay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, yeni dönemin esnaf ve sanatkâr camiamız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Ziya Duranay, ATSO Başkanı Mehmet Torurunoğlu’na, ATSO Meclis Başkanı Abdulgani Bereket’e ve ATSO Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.
Bakmadan Geçme

