• Haberler
  • Güncel
  • Bağımlılıkla Mücadelede vaka değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadelede vaka değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

2025 yılı Aralık ayı 12. Bağımlılıkla mücadele vaka değerlendirme toplantısı, Vali Yardımcısı Emine Karataş başkanlığında gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadelede vaka değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya; Adıyaman Valiliği, Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR, Yeşilay Derneği ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi başta olmak üzere ilgili kurum temsilcileri katılım sağladı.

Toplantıda; Kurumlar arası veri paylaşımı ve koordinasyonun güçlendirilmesi, Bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi, Yeni iş birliği alanlarının geliştirilmesi konuları ele alındı

Vali Yardımcısı Emine Karataş, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan Adıyaman Spor ve Eğitim Merkezi (ASEM) projesine dikkat çekerek, 317 sporcunun bu kapsamda desteklendiğini vurguladı.

Karataş, Bağımlılıkla mücadelede kurumlarımızla birlikte güçlü bir dayanışma içindeyiz. Gençlerimizin sağlıklı bir geleceğe adım atması için çalışmalarımız kararlılıkla sürecek.” Dedi. 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme