Bakan Yardımcısı Aydın'an İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ahmet Aydın; “AK Parti Adıyaman İl Başkanımız Ekrem Gürcan Çadır, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Fatih Olgun, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Saliha Diler, İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Can Erdoğan ve heyetimizle birlikte Adıyaman İl Emniyet Müdürümüz Arzum Nazman'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Samimi misafirperverliği için değerli Müdürümüze teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah, şehrimize hayırlı hizmetler gerçekleştirmesini vesile kılsın.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, ziyaretleri dolasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan yardımcısı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyete teşekkür ederim” dedi.
 
                         
                         
                         
                                 
                                        
 
                     
                     
                     
                     
                     
            
        