• Haberler
  • Adıyaman
  • Bakan Yardımcısı Aydın'dan Antalya İŞKUR Müdürlüğüne ziyaret

Bakan Yardımcısı Aydın'dan Antalya İŞKUR Müdürlüğüne ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin Antalya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü İlhan Çolakoğlu'nu ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Aydın'dan Antalya İŞKUR Müdürlüğüne ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Aydın ile birlikte Antalya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürümüz İlhan Çolakoğlu’nu ziyaret ettik. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Dedi. 

Bakan Yardımcısı Aydın'dan Antalya İŞKUR Müdürlüğüne ziyaret

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın Yaptığı açıklamada; “AK Parti Antalya İl Başkanımız Ali Çetin ile birlikte Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurumumuzun kıymetli mensuplarıyla bir araya geldik. İstihdamın artırılması, çalışma hayatının güçlendirilmesi ve vatandaşlarımıza sunulan hizmetlerin daha etkin hale getirilmesine yönelik yürütülen çalışmaları değerlendirdik. Misafirperverlikleri ve özverili çalışmaları dolayısıyla İl Müdürümüz Sn. İlhan Çolakoğlu ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Bakan Yardımcısı Aydın'dan Antalya İŞKUR Müdürlüğüne ziyaret

Özel Haber

Bakmadan Geçme