Barutçu'dan SGK Adıyaman il müdürü Çelik'e ziyaret
Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu ve beraberindeki heyet SGK Adıyaman Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu; “Adıyaman SGK İl Müdürlüğü görevine atanan kıymetli dostumuz Mücahit Çelik’i, Sağlık-Sen Şube Başkanımız Yakub Çelik, Büro Memur-Sen Şube Başkanımız Resul Taşkın ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Nazik misafirperverlikleri ve samimi ev sahiplikleri için İl Müdürümüze teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, ziyaretleri dolasıyla Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutçu ve beraberindeki heyete teşekkür ettiğini söyledi.
Bakmadan Geçme



