Başkan Hallaç'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı
Adıyaman'ın Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirtti.
Adıyaman’ın Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyetin 102. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirtti.
Başkan Hallaç mesajında, "Cumhuriyet; vatanı uğruna canını feda etmeyi göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla kenetlenmiş bir milletin destanıdır. Büyük fedakârlıklar ve eşsiz bir inançla kazanılan bu emanet, bizlere bırakılmış en kıymetli mirastır. Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü, büyük bir onur ve gururla kutlarken; bu aziz vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin ışığında, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye hedefiyle, geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
