Başkan Olgun'dan Bakan Yardımcısı Aydın'a ziyaret

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın'ı ziyaret etti.

Başkan Olgun'dan Bakan Yardımcısı Aydın'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleştirilen ziyarette, tohumculuk sektörünün güncel durumu, üretici sorunları ve sektörün geleceğine yönelik beklentiler ele alındı. 

Başkan Olgun, sektörde yaşanan gelişmeleri ve üreticilerin taleplerini aktararak, özellikle istihdam ve sosyal güvenlik alanlarında atılması gereken adımlar, üreticilerin sosyal güvenlik alanındaki beklentileri, kırsal istihdamın artırılması, sektörün genel yapısının güçlendirilmesi ve kırsal bölgelerde faaliyet gösteren tohum yetiştiricilerinin sosyal güvencelerinin sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Olgun, ayrıca TYAB olarak yürüttükleri projelere, eğitim faaliyetlerine ve üretici destek programlarına da detaylı şekilde değinerek, bu çalışmaların sektöre olan katkılarını aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ziyaretleri dolasıyla Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Olgun ve beraberindeki heyete teşekkür ettiğini söyledi. 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme