Besni Belediyesi YKS sınavı için seferber oldu
Besni ilçesinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı dolasıyla Besni Belediyesi okul önlerinde açtığı stantta öğrencilere su, poğaça ve simit ikram etti. Zabıta ekipleri geç kalan ve yanlış okula gelen öğrenciler için seferber oldu.
Besni Belediye başkanı Reşit Alkan’ın talimatlarıyla YKS sınavı öncesi okul çerlerinde stant kuran belediye çalışanları öğrencilere poğaça, simit ve su ikramında bulunurken, zabıta ekipleri ise yanlış okula gelen ve sınava geç kalan öğrenciler için adeta zamanla yarıştı.
Sınav heyecanını öğrencilerle birlikte yaşadıklarını dile getiren Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan; “Koca bir yılın emeği bu sınav için. Çocuklarımızın geleceğini, okul yaşamını belirleyeceği sınav çok önemli. Belediye olarak özellikle zabıta ekiplerimizle sınavı konuştuk, neler yapmamız gerektiğini istişare ettik. Okul çevrelerinde emniyetimizin yanı sıra sessiz bir ortamın oluşması için tedbirlerimizi aldık.
Okulların önlerinde açmış olduğumuz stantlarda sınava girecek olan öğrencilerimize su, simit, poğaça ikramında bulunduk. Okul önlerinde bekleyen zabıta ekiplerimiz sınav heyecanıyla yanlış okula giden, sınava geç kalan öğrencilerimizi okullarına yetiştirmek için büyük gayret sarf etti. 2 gün boyunca sürecek olan YKS maratonunda öğrencilerimiz ve ailelerimiz için sahada olmaya devam edeceğiz. Kalbimiz Gençlerimizle. Sınavda tüm öğrencilerimize başarılar dilerim. Bu vesileyle iki gün boyunca sahada olup görev alan ekip arkadaşlarımıza bu özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bakmadan Geçme



