Besni Eğitim Vakfı'ndan Belediye Başkanı Reşit Alkan'a Ziyaret
Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran ve beraberindeki heyet Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan'ı ziyaret etti.
Ziyarette Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ve Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran Yönetim kurulu üyelerimiz, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati işitmen ile birlikte, Besni Belediye Başkanımız Reşit Alkan’ı makamında ziyaret ederek, bu yıl Eylül ayı sonunda 28’incisini gerçekleştireceğimiz Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.
Eğitim Bayramımız; sadece bir program takvimi değil, şehrimizin eğitim odaklı kalkınma vizyonunu güçlendiren, kurumsal iş birliklerini derinleştiren ve gençlerimizin geleceğine doğrudan yatırım anlamı taşıyan güçlü bir sosyal sorumluluk platformudur.
Sayın Belediye Başkanımızla; Organizasyonun şehir genelindeki koordinasyonu, Belediye-vakıf iş birliği çerçevesinde sağlanabilecek destek alanları, Lojistik ve saha planlaması, Katılımcı paydaş yapısının daha da genişletilmesi başlıklarını detaylı şekilde değerlendirdik.
Şuna inanıyoruz: Eğitim; yerel yönetimlerin desteği, kamu kurumlarının katkısı ve sivil toplumun dinamizmi bir araya geldiğinde gerçek anlamda ivme kazanır. Bu sinerji, Besni’nin geleceğini şekillendirecek en güçlü kaldıraçtır. Nazik ev sahipliği ve yapıcı katkıları için Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor; 28. Besni Eğitim Bayramı’nın şehrimize değer katacak güçlü bir organizasyon olarak hayata geçeceğine yürekten inanıyoruz. Birlikte üretmeye, birlikte büyütmeye devam.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, ziyaretleri dolasıyla Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran ve beraberindeki heyete teşekkür ettiğini söyledi.
Bakmadan Geçme

