• Haberler
  • Adıyaman
  • Cüneyit Yaşar: Güçlü bir kooperatif, daha güçlü bir esnaf yapısını hep birlikte kuracağız

Cüneyit Yaşar: Güçlü bir kooperatif, daha güçlü bir esnaf yapısını hep birlikte kuracağız

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyesi ve Besni Belediyesi Meclis üyesi Cüneyit Yaşar, Besni Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Cüneyit Yaşar: Güçlü bir kooperatif, daha güçlü bir esnaf yapısını hep birlikte kuracağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.

ESNAF AİLENİN EVLADIYIM 

Başkan Adayı Yaşar yaptığı açıklamada; “Besni Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Yarım asrı aşan esnaflık geleneğinden gelen bir ailenin evladı olarak, yıllardır sizlerle aynı sokakları, aynı emeği ve aynı alın terini paylaşıyorum. 2023 yılından bu yana kooperatifimizde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor, aynı zamanda Besni Belediyesi Meclis Üyesi olarak ilçemize hizmet etmeye devam ediyorum.” Dedi. 

İLÇEMİZE YAKIYIR BİR ODA BİNASI İNŞA EDİYORUZ

6 Şubat Depreminde zarar gören oda binansın yerine yeni bir bina kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Cüneyit Yaşar; “Depremde zarar gören kooperatif binamızın yeniden ayağa kaldırılması için yürüttüğümüz çalışmalarla, daha güçlü ve modern bir yapıyı hep birlikte inşa ediyoruz. Amacımız; esnafımıza yakışır, güven veren ve hizmeti kolaylaştıran bir merkez oluşturmaktır.” Şeklinde konuştu. 

GÜÇLÜ BİR KOOPERATİF, DAHA GÜÇLÜ BİR ESNAF YAPISINI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ

Kooperatifin daha güçlü hale gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Yaşar sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu yola çıkarken en büyük hedefim ise, Esnafımızın finansmana daha kolay ulaşması, Dayanışma ve güvenin güçlenmesi, Kooperatifimizin daha güçlü ve etkin hale gelmesidir.

33 yıl boyunca kooperatifimize büyük emek veren Sayın Eşref Göksel başkanımıza bunca yıldır yaptığı katkılardan dolayı şükran duygularıyla birlikte gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreci birlikte, istişareyle ve ortak akılla yürüteceğimize inanıyorum. Desteklerinizle daha güçlü bir kooperatif, daha güçlü bir esnaf yapısını hep birlikte kuracağız. Şimdiden yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum.” 

 

Bakmadan Geçme