• Haberler
  • Gündem
  • Fatma Şahin: Türkiye Yüzyılı'nda Gaziantep hız kesmiyor

Fatma Şahin: Türkiye Yüzyılı'nda Gaziantep hız kesmiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyüyen, gelişen Gaziantep'imiz için tarihi bir adım daha atıldığını belirterek, Saatte 200 km hıza uygun bu dev proje başladı ve 2028 yılında halkımızın hizmetin olacak dedi.

Fatma Şahin: Türkiye Yüzyılı'nda Gaziantep hız kesmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.

Başlatılan proje sayesinde Gaziantep, Mersin arası 6 saat 23 dakikadan 2 saat 15 dakikaya düşeceğini belirten Şahin; “Yeni haftaya büyük bir müjdeyle başlıyoruz. Mersin, Adana, Osmaniye ve Gaziantep Hızlı Tren Projesi ile bölgemiz, Türkiye’nin yeni Marmara’sı olma yolunda hızla ilerliyor. Saatte 200 km hıza uygun bu dev proje başladı ve 2028 yılında, yani 2 yıl sonra, halkımızın hizmetinde olacak.

Fatma Şahin: Türkiye Yüzyılı'nda Gaziantep hız kesmiyor

Bu büyük müjdeyi bizlerle paylaşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na teşekkür ediyor, Gaziantep’imize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda Gaziantep hız kesmiyor.” Dedi. 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme