Galatasaray'dan devre arası ilk transfer hamlesi
Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, devre arasında kadrosuna dünya çapında bir orta saha takviyesi yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz yaz döneminde Napoli’den Victor Osimhen’i kadrosuna katarak ses getirmişti. Şimdi ise İtalyan ekibinin bir başka yıldızı Andre Frank Zambo Anguissa için düğmeye basıldığı öğrenildi.
ANGUISSA İÇİN 20 MİLYON EURO BEKLENTİSİ
29 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu için Galatasaray’ın önümüzdeki günlerde resmi temaslara başlaması bekleniyor. Napoli’nin, sözleşmesi 2026’ya kadar devam eden deneyimli futbolcu için yaklaşık 20 milyon euro bonservis talep ettiği öne sürülüyor.
FENERBAHÇE DE GÜNDEMİNE ALMIŞTI
Zambo Anguissa’nın ismi, geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı. Sarı-lacivertli kulüp, o dönemde 6 ve 8 numara transferi için Kamerunlu oyuncuyu gündemine almış, ancak yüksek maliyeti nedeniyle transfer gerçekleşmemişti.
NAPOLI’DE İSTİKRAR SEMBOLÜ
2021 yılından bu yana Napoli forması giyen Anguissa, İtalyan ekibinde gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çekiyor. Mavi-beyazlı formayla bugüne kadar 161 resmi maça çıkan yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 20 asistlik katkı sağladı.
Bakmadan Geçme



