Gençlik ve Spor İl Müdürü Elüstü'nden Besni'ye ziyaret
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü, hafta sonu programı kapsamında Besni ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlk olarak Besni Spor Salonu’nu gezen Elüstü, GSB Yaz Spor Okulları kapsamında basketbol eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Elüstü, sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekerek, “Spor yapan gençleri ve çocukları gördüğümde büyük mutluluk duyuyorum” dedi. İl Müdürü, öğrencilerle tek tek sohbet etmeyi de ihmal etmedi.
Ziyaretinin ikinci durağında Gülşay Boy Gençlik Merkezi’ni gezen Elüstü, gençlik merkezlerinin, gençlerin serbest zamanlarını daha verimli değerlendirmelerine büyük katkı sunduğunu belirtti. Burada kurs gören öğrencilerle sohbet eden Elüstü, onların taleplerini ve önerilerini dinleyerek gençleri her zaman Gençlik Merkezlerine davet etti.
Programının son bölümünde Besni GSB Yurdu’nu inceleyen İl Müdürü Hüseyin Elüstü, yurtlarda yürütülen yenileme ve tadilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Spor ve sanatın birleştirici gücüne dikkat çeken Elüstü, ilçeye kazandırılan yatırımların hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü’ye Besni ilçesine ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri ve Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metahan Adıgüzel eşlik etti.
Bakmadan Geçme




