Gerger'de Ters Lale Festivalinin 3.sü düzenlendi
Adıyaman'ın Gerger ilçesinde bu yıl Ters Lale Festivalinin 3.sü düzenlendi. Festivale katılanlar doğayla iç içe ters lalelerin güzelliği eşliğinde muhteşem bir gün geçirdi.
Adıyaman’ın Gerger ilçesinde bu yıl Ters Lale Festivalinin 3.sü düzenlendi. Festivale katılanlar doğayla iç içe ters lalelerin güzelliği eşliğinde muhteşem bir gün geçirdi.
Festivale katılanlar arasında yer alan Samsat Belediye Başkanı İbrahim Fırat katılımcılarla birlikte harika bir gün geçirdiklerin belirterek şunları söyledi; “Bölgemizin endemik değeri olan ters lalelerin eşsiz güzelliği eşliğinde bu yıl 3.sü düzenlenen Gerger Ters Lale Festivali’ne katıldık. Doğayla iç içe geçen festivalde kimi vatandaşlarımız kamp yaptı, kimi aileleriyle birlikte piknik yaparak güzel anılar biriktirdi. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyor, festivalin bölgemizin tanıtımına katkı sunmasını diliyoruz.”
Bakmadan Geçme


