Gölbaşı'nda deprem şehitleri dualarla anıldı

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. yıl dönümü dolayısıyla, Gölbaşı ilçesinde anma programı düzenlendi.

Gölbaşı'nda deprem şehitleri dualarla anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.

6 Şubat 2023 | Saat 04.17 Unutmadık, Unutmayacağız

15 Temmuz Meydanında düzenlenen anma programına Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın, Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırın, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Kaan Duran, İlçe Protokolü, Belde Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Gölbaşı'nda deprem şehitleri dualarla anıldı

15 Temmuz meydanında düzenlenen tören okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından saatler 04:17’yi gösterdiğinde vatandaşlar hep birlikte deprem şehitleri için dua etti. 

Gölbaşı'nda deprem şehitleri dualarla anıldı

Törende açıklamada bulunan Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın; “Asrın felaketi olarak hafızalarımıza kazınan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, 15 Temmuz Meydanı’nda vatandaşlarımızla bir araya gelerek deprem şehitlerimizi dualarla andık. Depremde yaşamını yitiren tüm hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyoruz.” Dedi. 

Gölbaşı'nda deprem şehitleri dualarla anıldı

Özel Haber

Bakmadan Geçme