• Haberler
  • Spor
  • Gölbaşı'nda Galatasaray'ın Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı

Gölbaşı'nda Galatasaray'ın Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı

2025-2026 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Galatasaray için Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde büyük bir kutlama düzenlendi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluk sevincini Gölbaşı 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda bir araya gelerek kutladı.

Akşam saatlerinde meydanda toplanan çok sayıda Galatasaray taraftarı, ellerinde bayraklar ve meşalelerle şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Taraftarlar marşlar söyleyip tezahüratlar yaparken, araç konvoyları da ilçe merkezinde renkli görüntüler oluşturdu.
Kutlamalara genç yaşlı birçok vatandaş katılırken, meydanda uzun süre süren etkinliklerde sarı-kırmızı renkler hakim oldu. Taraftarlar, kazanılan şampiyonluğun ardından büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek takımlarına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Gölbaşı 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda gerçekleşen kutlamalar, güvenlik önlemleri altında olaysız şekilde sona erdi. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme