Hak Sahipliği için bir fırsat daha doğdu
Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamada 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası farklı nedenlerle hak sahibi imkanı bulamayanlar için bir fırsat daha doğdu. Hak sahipliği için müracaatlar şahsen yapılacak.
Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamada; 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle İlimiz genelinde, belirtilen şartları taşıyan afetzedeler için 2 aylık hak sahipliği başvuru süreci başlatılacaktır.
ÖNEMLİ NOT:
Hak sahipliği başvuru işlemleri afetzedenin kendisi veya kanuni vekili tarafından belirtilen başvuru noktalarından şahsen yapılmaktadır dilekçe ile hak sahipliği işlemleri yapılmamaktadır. Daha önce hak sahibi olmak için dilekçe ile İl Müdürlüğüne başvuruda bulunanların, hak kaybına uğramamaları için hak sahipliği başvuru ofislerine belirtilen tarihlerde bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.
BAŞVURU OFİSLERİ:
MERKEZ İLÇE OFİS-1 K-12 KONTEYNERKENT
YENİ MAH. TÜRKİYE PETROLLERİ DOĞUSU
MERKEZ İLÇE OFİS-2 K-2B KONTEYNERKENT
400 YATAKLI HASTANE ACİL GİRİŞ KAPISI KARŞISI
BESNİ İLÇE OFİSİ :
BESNİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BİNASI 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MH. ARİF AĞAOĞLU SK. NO:60
GÖLBAŞI İLÇE OFİSİ:
GÖLBAŞI İLÇE KAYMAKAMLIK BİNASI
KAHTA İLÇE OFİSİ:
KAHTA KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI
Bakmadan Geçme

