Hârezmî Eğitim Modelini başarıyla yürüten öğretmenler belgelerini aldı
Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce yürütülen ve farklı disiplinleri bir araya getirerek öğrencilere çok yönlü bir öğrenme ufku açan Hârezmî Eğitim Modeli kapsamında Adıyaman'da başarıyla çalışma yürüten öğretmenler katılım belgelerini aldı.
Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce yürütülen ve farklı disiplinleri bir araya getirerek öğrencilere çok yönlü bir öğrenme ufku açan Hârezmî Eğitim Modeli kapsamında Adıyaman’da başarıyla çalışma yürüten öğretmenler katılım belgelerini aldı.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci tarafından gönderilen belgeler, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun tarafından müdürlük binasında düzenlenen törenle öğretmenlere takdim edildi.
Hârezmî Eğitim Modeli'ni sınıflarına taşıyarak fark yaratan ve belge almaya hak kazanan değer öğretmenler:
Safvan Anadolu İmam Hatip Lisesi; Ayşegül Ölmez, Abdulsamet Çelik, Bahri Boybey, İsmail Arslan
Öğretmenim İlkokulu; Seylan Kamer, Hülya Kırar, Esra Büyük, Seda Aslancan Gök, Mehmet Tepe, Hüseyin Keklik ve Ayşe Gül Şahin
İl Müdürü Tosun, Geleceğin eğitim modelini özveriyle uygulayan, üreten ve öğrencilerimizin gelişimine değer katan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz dedi.
Bakmadan Geçme

