Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinden Elüstü'ye ziyaret
Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, izcilik faaliyetlerine göstermiş oldukları yoğun ilgi, aidiyet duygusu ve örnek katılımları kapsamında Gençlik ve Sor İl Müdürü Hüseyin Elüstü'yü ziyaret etti.
Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, izcilik faaliyetlerine göstermiş oldukları yoğun ilgi, aidiyet duygusu ve örnek katılımları kapsamında Gençlik ve Sor İl Müdürü Hüseyin Elüstü’yü ziyaret etti.
Ziyarette öğrencilere okul idarecileri ve öğretmenleri de eşlik etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada İl Müdürü Elüstü, öğrencilerle yakından ilgilenerek izcilik faaliyetlerine yönelik düşünce, hedef ve heyecanlarını dinledi.
Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda aktif bireyler olarak yetişmesinin önemine dikkat çekerek izciliğin; disiplin, sorumluluk bilinci, takım ruhu, yardımlaşma ve liderlik gibi değerleri kazandırmadaki rolünü vurguladı.
Ziyaret süresince öğrencilerin; kamp, eğitim, doğa etkinlikleri ve sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak izcilik sayesinde kazandıkları deneyimleri aktardı.
Gençlerimizin gösterdiği ilgi ve motivasyon büyük takdir topladı. İl Müdürü Elüstü ayrıca, gençlerin yalnızca akademik değil sosyal ve kültürel alanlarda da gelişmesinin önemine değinerek, izciliğin özgüven, dayanışma ve sorumluluk bilinci kazandırdığını ifade ederek, her zaman gençlerin yanında olduklarını belirtti.
Keyifli ve verimli geçen ziyaret, hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Bakmadan Geçme


