Hayırseverden Eğitime Anlamlı Dokunuş: 250 Öğrencinin Yüzü Güldü
Trabzonlu hayırsever Ahmet Kağan Uz'un yürüttüğü 'Hediyem Kitap ve Kırtasiye Olsun' projesi kapsamında Bağbaşı ve Büyükbağ'daki 250 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemeleri ulaştırıldı. Eğitime verilen anlamlı destek, öğrencilerin sevincine dönüştü.
Trabzonlu hayırsever Ahmet Kağan Uz’un yürüttüğü “Hediyem Kitap ve Kırtasiye Olsun” projesi kapsamında Bağbaşı ve Büyükbağ’daki 250 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye malzemeleri ulaştırıldı. Eğitime verilen anlamlı destek, öğrencilerin sevincine dönüştü.
Trabzonlu ve İstanbul’da ikamet eden hayırsever Ahmet Kağan Uz’un yürüttüğü “Hediyem Kitap ve Kırtasiye Olsun” projesi, öğrencilerin yüzünü güldürdü.
Proje kapsamında Bağbaşı İlköğretim Okulu ile Büyükbağ İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim gören toplam 250 öğrenciye okul çantası ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.
EĞİTİME ANLAMLI DESTEK
Öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen çalışma kapsamında hazırlanan çanta ve kırtasiye malzemeleri düzenlenen programla öğrencilere teslim edildi.
İlçe Millî Eğitim Müdürü Lütfü Başli, öğrencilere sağladığı destek ve eğitime sunduğu katkılardan dolayı hayırsever Ahmet Kağan Uz ile Proje Koordinatörü Cahit Memi’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR
Dağıtım programına İlçe Millî Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Proje Koordinatörü Cahit Memi, Okul Müdürü Murat Ardıç, köy muhtarları ve okul yöneticileri katıldı.
“Hediyem Kitap ve Kırtasiye Olsun” projesiyle 250 öğrencinin okul ihtiyaçlarına katkı sağlanırken, gerçekleştirilen destek eğitime yönelik dayanışmanın güzel örneklerinden biri oldu.
Bakmadan Geçme



