Hayırseverler Gölbaşı'nda Bin kişilik iftar yemeği verecek
Reşadiye Dernekler Federasyonu, Tokat Konfederasyonu ve Erbaa Dernekler Federasyonu başkanlarından Gölbaşı kaymakamı Tarık Buğra Seyhan'a ziyaret.
Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Reşadiye Dernekler Federasyonu, Tokat Konfederasyonu ve Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanlarını makamında kabul etti.
Ziyarette, dernek temsilcileri ve Türkiye de tanınan Şef Biral Serttaş ile birlikte Gölbaşı ilçesinde Fatih Konteyner Kent’te 1000 kişilik iftar organizasyonu düzenleyeceklerini belirterek, bu anlamlı etkinlik hakkında Kaymakam Seyhan’a bilgi verdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan; “Ramazan ayı birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği bir aydır. Bugün bizlere ziyarette bulunan değerli misafirlerimiz ilçemizde Bin kişilik iftar yemeği ikramında bulunacaklarını ifade ettiler. Rabbim hayırlarını şimdiden kabul eylesin. Bu anlamlı organizasyonun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.