• Haberler
  • Eğitim
  • İl Müdürü Tosun Kahta'da öğretmenlerle bir araya geldi

İl Müdürü Tosun Kahta'da öğretmenlerle bir araya geldi

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında öğretmenlerle doğrudan iletişim kurmayı hedefleyen Maarif Sohbetleri programı çerçevesinde Kahta ilçesindeki öğretmenlerle bir araya geldi.

Kahta Fatma Ahu Terzi Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Kahta İlçe Millî Eğitim Müdürü Lütfü Başli de eşlik etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada öğretmenler; sahadaki deneyimlerini, eğitim-öğretime dair fikir, proje ve önerilerini paylaştı.

İl Müdürü Tosun Kahta'da öğretmenlerle bir araya geldi

İl Müdürü Tosun, öğretmenlerin görüşlerini tek tek dinleyerek sorularını içtenlikle yanıtladı, yeni döneme ilişkin hedefler ve eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

İl Müdürü Tosun Kahta'da öğretmenlerle bir araya geldi

İl Müdürü Tosun Katılımları ve katkılarıyla bu anlamlı buluşmayı zenginleştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum dedi. 

İl Müdürü Tosun Kahta'da öğretmenlerle bir araya geldi

Bakmadan Geçme