• Haberler
  • Güncel
  • Kaymakam Algın, Tarımsal sulama ve güçlendirme projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Kaymakam Algın, Tarımsal sulama ve güçlendirme projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın tarım arazilerinin daha verimli sulanabilmesi amacıyla ilçede yürütülen Tarımsal sulama ve güçlendirme projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.

Gölbaşı Kaymakamı Kadir Algın, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Yalçınkaya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve ilgili kurum amirleri ile birlikte tarım arazilerinin daha verimli sulanabilmesi amacıyla yürütülen Tarımsal Sulama Güçlendirme Projesi’ni yerinde inceleyerek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Algın, Tarımsal sulama ve güçlendirme projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Proje kapsamında, 20 su kaynağından elde edilen sular HDPE boru sistemiyle rezervuarda toplanarak yaklaşık 2500-3000 dönüm tarım arazisinin sulanmasında kullanılacak. Ayrıca kurulacak güneş panelleri sayesinde sulama sisteminin enerji ihtiyacı yenilenebilir kaynaklardan karşılanacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaymakam Algın, Tarımsal sulama ve güçlendirme projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Özel Haber

Bakmadan Geçme