Kütahya'dan Adıyaman'a şampiyonluk yağmuru

19-21 Haziran 2026 tarihlerinde Kütahya'da düzenlenen U14 Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Adıyaman'ı temsil eden sporcular büyük bir başarıya imza attı.

19-21 Haziran 2026 tarihlerinde Kütahya’da düzenlenen U14 Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Adıyaman’ı temsil eden sporcular büyük bir başarıya imza attı.

Kütahya'dan Adıyaman'a şampiyonluk yağmuru

Türkiye’nin dört bir yanından 1.639 sporcunun katıldığı şampiyonada Adıyamanlı atletler

Mehmet Ervural – Gülle Atma Türkiye Şampiyonu, Mehmet Ervural – Disk Atma Türkiye Şampiyonu, Hiranur Karcı – Yürüyüş Türkiye Şampiyonu, Tuana Sabuha Güneş – Yürüyüş Türkiye İkincisi, Adil Reşat Sevinç – Disk Atma Türkiye İkincisi. Adil Reşat Sevinç – Gülle Atma Türkiye Üçüncüsü, Kerem Eymen Göksu – Disk Atma Türkiye Dördüncüsü ve  Şahan Torun – Yürüyüş Türkiye Altıncısı oldu.

Kütahya'dan Adıyaman'a şampiyonluk yağmuru

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü, elde edilen başarılarla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Sporcularımızın azmi, antrenörlerimizin fedakârlığı ve ailelerimizin desteğiyle Adıyaman sporunda önemli başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Kütahya’da düzenlenen U14 Türkiye Şampiyonası’nda kazanılan şampiyonluklar ve dereceler bizleri son derece gururlandırmıştır. Bu başarılar, geleceğin milli sporcularının Adıyaman’dan yetiştiğinin en somut göstergesidir. İlimizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi gönülden kutluyorum.” dedi.

Kütahya'dan Adıyaman'a şampiyonluk yağmuru

Elüstü Adıyaman’ı gururlandıran tüm sporcularımızı ve emek veren antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz dedi. 

Kütahya'dan Adıyaman'a şampiyonluk yağmuru

Özel Haber

Bakmadan Geçme