Memur-Sen 64. başkanlar kurulu Ankara'da toplandı
Memur Sen Adıyaman Şube başkanı Mehmet Demir, Ankara'da düzenlenen 64. Başkanlar kurulu toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.
Başkan Demir yaptığı açıklamada; “8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine yönelik sürdürülen yoğun hazırlık süreci kapsamlı biçimde değerlendiriliyor. Genel Başkanımız Ali Yalçın, açılış konuşmasında, üye sayısını 7 bin artıran şube başkanlarımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür etti.
64. Başkanlar Kurulumuzda, mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz iki önemli etkinlik olan “Türkiye’de Yükseköğretimin Yeniden Yapılandırılması: Yenilikler, Sorunlar ve Çözüm Önerileri Uluslararası Kongresi” ile “Aile ve Medya: Dijital Çağda Küresel Perspektifler Uluslararası Aile Sempozyumu” kapsamındaki çıktılar ele alındı.
Kurulumuzda, teşkilatımızın başarı hikayeleri ve örnek çalışmalarına dair paylaşımların yer aldığı verimli konuşmalarla devam ediyor; teşkilat eğitimlerinden elde edilen kazanımlar da detaylı şekilde değerlendiriliyor. Yetki tespit sürecinde sahada sergilenen güçlü emek ve kararlılığı takdirle karşılıyor; teşkilatımızı yürekten kutluyoruz.” Dedi.
Bakmadan Geçme



