Milletvekili Alkayış: Adıyaman Şehir Stadyumu'muz şehrimize çok yakışacak.
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman'a yeni yapılacak stadyumun ihale aşamasına geldiğini belirtti.
Milletvekili Alkayış, Adıyaman Şehir Stadyumu ile ilgili yürütülen proje çalışmaları ve ihale süreçlerine ilişkin gelişmeleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşlara duyurdu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Alkayış yaptığı açıklamada; “Adıyaman Şehir Stadyumu çalışmasının ihale aşamasına geldi süreci yakından takip ediyoruz. İhale aşamasının tamamlanmasının ardından yapım çalışmalarına hızla başlanacak ve en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır. Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, sürecin her aşamasında katkı sunan milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.
6 Şubat depremlerinin ardından Adıyaman’ın yeniden ayağa kalkması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Alkayış, “Şehrimizin her alanda yeniden ihya ve inşası için gayret göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme



