Milletvekili Alkayış ilçe teşkilatıyla bir araya geldi
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Teşkilat Başkanı Yardımcısı Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış'la genel merkezde bir araya geldi.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Merkez İçle Başkanı Mehmet Fatih Olgun; “Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte AK Parti Genel Merkezinde Adıyaman Milletvekilimiz ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Alkayış’ı ziyaret ettik. Ziyaretimiz dolasıyla merkez ilçe teşkilatımızın çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde sahada olmaya, milletimize hizmetkar olmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle bizleri AK Parti Genel Merkezimizde misafir eden Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz sayın Mustafa Alkayış’a şahsı ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış; “Adıyaman Merkez İlçe Başkanımız Sn. Fatih Olgun ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret ettiler.
Teşkilatlarımızın sahadaki özverili çalışmaları, milletimizle kurduğumuz güçlü gönül bağının en önemli teminatıdır. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde inşallah çok daha güzel hizmetlere hep birlikte imza atacağız.” Şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme





