Milletvekili Alkayış, Koruyucu ailelerle bir araya geldi
AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış ve teşkilat üyeleri ildeki koruyucu ailelerle bir araya geldi.
Düzenlene Programı AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, AK Parti il Başkan Vekili Mehmet Veysel Dolgun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saliha Diler, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, Gençlik Kollar Başkanı Ramazan Çetin ve partililer katıldı.
Çocuğun güvenli ve sevgi dolu bir aile ortamında yetişmesini sağlanması adına Koruyucu ailenin önemli olduğunu dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış; “Kadın Kolları Başkanlığımızın koordinesinde düzenlenen Koruyucu Aile Günü programında; koruyucu ailelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.
Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Fatih Olgun, İl Başkan Vekilimiz Veysel Dolgun, Kadın Kolları Başkanımız Saliha Diler, Gençlik Kolları Başkanımız Ramazan Çetin ve teşkilat mensuplarımızla birlikte katıldığımız programda; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüzün de katılımıyla, aile kurumunun toplumsal değerimizdeki yerini hep birlikte bir kez daha güçlü şekilde vurguladık.
2025 Aile Yılı vesilesiyle; koruyucu ailelerimizin şefkat ve merhamet dolu yüreklerine teşekkür ederken, her çocuğun sıcak bir aile ortamında büyümesini en temel önceliğimiz olarak gördüğümüzü ifade ettik.” Şeklinde konuştu.
Bakmadan Geçme



