• Haberler
  • Adıyaman
  • Milletvekili Alkayış'tan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

Milletvekili Alkayış'tan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, İl Başkanı Ekrem Çadır ve teşkilat mensupları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü'yü makamında ziyaret etti.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, İl Başkanı Ekrem Çadır ve teşkilat mensupları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü’yü makamında ziyaret etti.

Milletvekili Alkayış'tan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış; “İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Hüseyin Elsütü’yü, İl Başkanımız Ekrem Çadır, Merkez İlçe Başkan Yardımcımız Gürdal Tosun, Gençlik Kolları Başkanımız Hasan Ünsal ve teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret ettik.

Başta Adıyaman Şehir Stadyumu olmak üzere ilimizde devam eden ve planlanan gençlik ve spor yatırımları üzerine istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Müdürümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Milletvekili Alkayış'tan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyaret

Gerçekleşen ziyarette, Adıyaman’da devam eden spor yatırımları, projeler ve yürütülen çalışmalar ele alındı. Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman için hayata geçirilen tüm projelerin yakından takipçisi olduklarını vurgulayarak, özellikle deprem sonrası süreçte gençlerin yeniden sosyalleşmesinde sporun büyük bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

Farklı branşlarda ulusal ve uluslararası arenada elde edilen başarıların gurur verici olduğunu belirten Alkayış, İl Müdürü Hüseyin Elüstü başta olmak üzere emeği geçen tüm hizmet müdürlerine teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme