Milletvekili Özhan AK Gençlikle bir araya geldi

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan AK Parti Adıyaman İl Gençlik kolları tarafından organize edilen Haftalık İl Gençlik kolları yönetim kurulu toplantısında gençlerle bir araya geldi. 

Düzenlenen toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, AK Parti İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Olgun, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ve gençler katıldı. 

Milletvekili Özhan AK Gençlikle bir araya geldi

Toplantıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan; “Haftalık İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantımıza katılarak, gençlik teşkilatımızın çalışmalarını değerlendirdik; geleceğe dair projeleri ve hedefleri ele aldık. Gençlik, sadece yarının değil bugünün de gücüdür. AK Parti olarak gençlerimizi her zaman siyasetin merkezine aldık; onların fikirleriyle yol aldık, enerjileriyle büyüdük. Gençliğin hissiyatı ve fikriyatı, Türkiye Yüzyılı vizyonunun temel taşlarından biridir.

Milletvekili Özhan AK Gençlikle bir araya geldi

Bu vesileyle, teşkilatımızın özverili çalışmalarına katkı sunan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyor; azimle ve inançla yürüdükleri bu kutlu yolda başarılar diliyorum.” Dedi. 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme