Okan Buruk'tan son dakika Icardi kararı
Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Eintracht Frankfurt maçı öncesi kadro planlamasında sürpriz bir tercihe gitti.

Buruk’un Frankfurt planı
Teknik heyet, Süper Lig’de başarılı kadroya rağmen Avrupa’daki tempolu mücadelede fiziksel gücü yüksek isimleri ön plana çıkaracak. Orta saha ve hücum hattında alternatifler üzerinde duran Buruk, hızlı geçişler için Kerem Aktürkoğlu ve formda Roland Sallai’yi ilk 11’e dahil etmeyi planlıyor. Sağ bekte Wilfried Singo’nun görev alması yüksek ihtimal olarak görülürken, stoper rotasyonuna ise Abdülkerim Bardakcı veya yeni transfer Singo eklenebilir.
Forvet hattında, Osimhen yetişirse onun ön plana çıkacağı, aksi durumda Barış Alper’in dinamizminden yararlanılacağı öğrenildi. Icardi ise Avrupa’da yedek kalacak; Süper Lig’deki ilk 11’ini ise koruyacak.
Bakmadan Geçme




