Özel bireyler hünerlerini sergiledi

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Dünya Down Sendromu Haftası dolayısıyla Park AVM'de özel bireylerimiz tarafından büyük emek ve özveriyle hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı eserleri inceledi.

Özel bireyler hünerlerini sergiledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Dünya Down Sendromu Haftası dolayısıyla Park AVM’de özel bireylerimiz tarafından büyük emek ve özveriyle hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı eserleri inceledi.

Özel bireyler hünerlerini sergiledi

Ziyaret kapsamında özel bireyler ve aileleriyle yakından ilgilenen Vali Varol, stantlarda sergilenen birbirinden değerli ürünler hakkında bilgiler aldı.

Özel bireyler hünerlerini sergiledi

Program çerçevesinde ayrıca otizmli çocukların hazırladığı resim sergisini de gezen Vali Varol, ortaya konulan eserleri büyük bir beğeniyle inceleyerek çocukların yeteneklerini takdir ederek emeği geçen tüm çocuklara ve fedakâr eğitmenlerini tebrik etti.

Özel bireyler hünerlerini sergiledi

Özel Haber

Bakmadan Geçme