Rektör Keleş, Cemre Vakfı Tanıtım Programına katıldı
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla geçekleştirilen Cemre Vakfı Tanıtım Programı'na katıldı.
Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.
Düzenlenen programla ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Cemre Vakfı Tanıtım Programı’na katılım sağladık.
Çevre sorunlarının, afetlerin ve toplumsal kırılganlıkların artık yalnızca kurumların ya da uzmanların değil, her bir bireyin sorumluluğu hâline geldiği bir dönemde kurulan Cemre Vakfı'nın tanıtım programında yer almaktan büyük bir memnuniyet duydum. Gençlerin bir araya gelmesiyle vücut bulan Vakfın, iklim, çevre ve afetlere hazırlık konusunda başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyorum.
Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Cemre Vakfının faaliyetlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.
Bakmadan Geçme



