Samsat ilçesine yeni su deposu yapılıyor
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Samsat Belediyesine ait yapılmakta olan su deposunda incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat'tan bilgiler aldı.
Samsat ilçesine gerçekleştirilen ziyarette Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’a Samsat Kaymakamı Hasan İnanç Gökçayır, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikli İl Müdürü Faysal Ergezen eşlik etti.
İl merkezinin yanı sıra ilçelerde de de yaşam koşullarını iyileştirmek adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için devlet olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla gayretli çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, ilçenin ihtiyaçlarını gidermek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, ziyaretleri ve destekleri dolasıyla Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’a teşekkür ettiğini söyledi.
Bakmadan Geçme





