- Haberler
- Kültür Sanat
- SANKO Sanat Galerisi'nde Etem Çalışkan Çizgileriyle Atatürk Portreleri sergisi açıldı
SANKO Sanat Galerisi'nde Etem Çalışkan Çizgileriyle Atatürk Portreleri sergisi açıldı
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 26 Ocak 1933 tarihindeki Gaziantep'i ziyaretlerinin 93'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, SANKO Sanat Galerisinde, 'Etem Çalışkan Çizgileri ile Atatürk Portreleri' sergisi açıldı.
Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ocak 1933 tarihindeki Gaziantep’i ziyaretlerinin 93’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, SANKO Sanat Galerisinde, “Etem Çalışkan Çizgileri ile Atatürk Portreleri” sergisi açıldı.
“Atatürk Ressamı” olarak bilinen Çalışkan’ın, SANKO Sanat Galerisi koleksiyonunda bulunan birbirinden güzel Atatürk Portrelerinden seçilen 16 resim ve fotoğraftan oluşan sergi, sanatseverlerin yanı sıra, özellikle öğrencilerin yoğun ilgisini çekiyor.
7 Şubat’a kadar gezilebilecek sergi açılışına, SANKO Park AVM Genel Müdürü M. Sait Gizir, SANKO Sanat Galerisi Yürütme Kurulu Üyeleri Murat Köylüoğlu ve Cengiz Halil Çiçek de katıldı.
Bakmadan Geçme



