Teğmenli Köyü yolları kilitli parke taşıyla döşeniyor
Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Kanta ilçesine bağlı Teğmenli Köyü'nü ziyaret ederek köy içerisindeki yolların 2025 KÖYDES programı kapsamında kilitli parke taşı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Ziyaret kapsamında köy muhtarımız, yol yapım firması yetkilileri ve vatandaşlarımız ile bir araya gelen Kaymakam Soysal, köyde yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlar hakkında istişarelerde bulundu.
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kaymakam Soysal; “KÖYDES Programı kapsamında Teğmenli köyümüzde kilitli parke taşı döşeme çalışması devam etmekte. Bugün çalışmaları yerinde gördük. İnşallah bittiğinde köyümüz çok daha güzel bir görünüme kavuşacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Özel Haber
Bakmadan Geçme

Vali Varol, Beşpınar Vadisi Sultan Sarayı’nda incelemelerde bulundu

Sincik’te Sene Başı Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı

Zehra Kerem, Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı

Kaymakam Güngör’den Akçatepe ve Elçiler köyüne ziyaret

Gölbaşı SYDV çalışanları greve çıktı

Kaymakam Soysal’dan Mahalle Muhtarlarına ziyaret