Vali Varol, Halk buluşmalarına devam ediyor

Toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla her hafta salı günleri düzenlediği halk buluşmaları ile vatandaşları valilik makamında ağırlayarak ihtiyaç, talep ve önerilerini birebir dinleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, misafir ettiği vatandaşların derdini dinleyip çare bulmaya devam ediyor.

Vali Varol, Halk buluşmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Varol yaptığı açıklamada; “Her bir vatandaşımızın yüreğine ve gönül dünyasına dokunarak devletimizin sıcaklığını ve şefkatini insanlarımıza hissettirip problemlerine çözüm üretmeye, imkânlar dâhilinde talep ve beklentilerini karşılamaya devam ediyoruz.” Dedi. 

Vali Varol, Halk buluşmalarına devam ediyor

Katılımın yoğun olduğu, çözüm ve sonuç odaklı gerçekleştirilen halk buluşmasında vatandaşlarımızla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Vali Varol, kendisine iletilen talepleri not aldırarak ilgili kurumlara gerekli işlemlerin yapılması noktasında talimat verdi.

Vali Varol, Halk buluşmalarına devam ediyor

Özel Haber

Bakmadan Geçme