Vali Varol onuruna veda yemeği verildi
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol onuruna veda yemeği verildi.
Son dakika Adıyaman Haberleri için turkaygazetesi.com'u ziyaret edin.
Polis Evinde verilen veda yemeğine Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, İl Jandarma Komutanı Albay Fahri Semiz, yargı temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti başkanları, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK başkanları, köy ve mahalle muhtarları ile iş insanları katıldı.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Varol, 6 Şubat depremlerinin ardından göreve başladığı Adıyaman’da; büyük bir imtihanın içinden geçen bu kadim şehri, ilçeleri ve köyleriyle birlikte, en küçük bir gerilemeye ve en küçük bir ihmale mahal vermeden yeniden ayağa kaldırmak amacıyla yaklaşık üç yıldır gece gündüz demeden yoğun bir gayret ortaya koyduklarını ifade etti.
Vali Varol konuşmasında, “Bu şehirde yalnızca bir görev ifa etmedik; bu şehrin acısını yüreğimizde hissettik, sevincini birlikte çoğalttık. Sadece yönetmedik; birlikte sabrettik, birlikte direndik, birlikte yeniden umut olduk. Her sokakta bir hatıra, her evde bir iz bıraktık. Her gözyaşında ortak olduk, her tebessümde yeniden güç bulduk. Adıyaman’ın yeniden doğuşuna tanıklık etmek ve bu sürecin bir parçası olmak benim için en büyük onur olmuştur.” ifadelerine yer verdi.
Vali Varol Konuşmasının devamında, Adıyaman’ın yeniden imarı, ihyası ve geleceğe güvenle bakabilmesi adına yürütülen çalışmalarda bizlere güç ve destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’ye, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Saygıdeğer bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize, mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarımıza, basın mensuplarımıza ve her daim gönülden destek veren kıymetli Adıyamanlı hemşehrilerime şahsım ve ailem adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bütün Adıyamanlı hemşehrilerimden helallik diliyorum” dedi.
Bakmadan Geçme




