Vali Varol: Yepyeni bir Zey inşa ettik
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, merkeze bağlı Zey Köyü'nü ziyaret ederek yapımı tamamlanıp vatandaşların yerleşimine açılan 117 kırsal konutu ve yeni yapılan halı sahayı inceledi. Ayrıca temel kazısı tamamlanan cami inşaat alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ev sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol; “Depremde hasar alan ilimizi, ilçelerimizi ve her bir köyümüzü eskisinden daha güzel, daha güvenli ve daha konforlu bir şekilde yeniden imar ederek vatandaşlarımızın yerleşimine açtık.
Devletimizin güçlü desteği, milletimizin dualarıyla köylerimizi tek tek ayağa kaldırıyoruz. Her yeni ev, her yeni yuva sadece bir bina değil; umutla örülmüş bir gelecek demek bizim için.
Devletimizin desteği, milletimizin dualarıyla köylerimizi birer birer yeniden ayağa kaldırıyoruz. Her yeni ev, bir yuva. Her yeni yuva, bir umut. Kırsal konutlarımızın Zey Köyümüze ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Güle güle otursunlar.” Dedi.
Valimiz, halı sahada oyun oynayan çocuklarla da futbol oynayarak neşesine ortak oldu.
Bakmadan Geçme



