Adıyaman'da okul güvenliği için polis denetimi
Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, okullarda görevli polis personelinin çalışmalarını denetleyerek okul müdürleriyle görüştü.
Adıyaman İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, okullarda görevli polis personelinin çalışmalarını denetleyerek okul müdürleriyle görüştü. Gerçekleştirilen ziyaretlerde eğitim kurumlarında güvenliğin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalar değerlendirildi.
Okul yöneticileriyle yapılan görüşmelerde, öğrencilerin huzur içerisinde eğitim alabilmesi için sürdürülen çalışmalar ele alındı. Polis ekiplerinin görevleri ve okul güvenliğine ilişkin uygulamalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğünün, öğrencilerin güvenliğini korumak ve eğitim kurumlarında huzurlu bir ortamın devamlılığını sağlamak amacıyla denetim ve çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Bakmadan Geçme
